پای مرغ بخورید تا به پوکی استخوان دچار نشوید

پای مرغ (به انگلیسی: chicken feet) بخشی از مرغ است که همیشه دور ریخته می‌شود و حتی برخی از مردم، آن را چندش‌آور می‌دانند. اما پای مرغ برای عده‌ای دیگر بسیار خوش‌مزه و یکی از خوراکی‌های عالی روی سفره غذای‌‌شان است .

بافت نرم و طعم منحصربه‌فرد پای مرغ در کنار مواد غذایی دیگر یا جداگانه پختن آن با روش‌های مختلف می‌تواند علاقه بسیاری را به خود جلب کند. این روزها بیشتر مردم آسیا، اروپا، آفریقا و آمریکای لاتین پای مرغ می‌خورند .

کلاژن موجود در پای مرغ برای سلامت پوست مفید است و سلول‌های پوستی را بازسازی می‌کند و جلوی صدمات سلول‌های پوستی را می‌گیرد. پای مرغ همچنین انعطاف‌پذیری پوست را افزایش می‌دهد و از پیری زودرس آن، که با چروک پوست نمایان می‌شود، پیشگیری می‌کند. به همین دلیل برخی از پزشکان، برای زیبایی پوست، مصرف پای مرغ را توصیه می‌‌کنند.

پای مرغ حاوی کلاژن، مقدار بسیار زیادی پروتئین و همچنین نوعی پروتئین به نام آلبومین است؛ درنتیجه، می‌تواند بهبود زخم را سرعت بخشد و با صدمات سلولی مقابله کند.

پای مرغ را می‌توان به‌شکل سوپ یا آبگوشت درست کرد و از طعم آن لذت برد. تمام مواد مغذی پای مرغ، مانند پروتئین، کلاژن، کندروایتین و گلوکزآمین، درون سوپ حل می‌شوند و می‌توانند دستگاه گوارش را در وضعیتی مطلوب نگه‌ دارند. درواقع، این مواد مغذی، با حفظ سلامت روده ها، مجرای گوارشی‌تان را بهبود می‌بخشند و به رفع مشکلات گوارشی می‌انجامند .

Enjoyed this article? Stay informed by joining our newsletter!

Comments

You must be logged in to post a comment.

درباره نویسنده
محبوب ترین ها
آوریل ۲۳, ۲۰۲۰, ۱۱:۰۶ بعد از ظهر - مهدی 928
مهٔ ۴, ۲۰۲۰, ۶:۵۸ بعد از ظهر - علی
مارس ۲۲, ۲۰۲۰, ۱۰:۲۷ بعد از ظهر - مستانه
آوریل ۱۵, ۲۰۲۰, ۱۰:۰۰ بعد از ظهر - رحمان رامفر
آوریل ۲, ۲۰۲۰, ۸:۵۶ بعد از ظهر - reza